Evoluţia tehnologică a ultimelor decenii ne-au dat posibilitatea de a folosi mijloacele audio şi video pentru tot ceea ce înseamnă prezentarea Împărăţiei lui Dumnezeu pentru inimile oamenilor. Aceste mijloace pot fi puse cu eficienţă în slujba Evangheliei.

Amplificarea şi înregistrarea tuturor serviciilor divine ale Bisericii sunt un real câştig pentru generaţia prezentă şi pentru generaţia viitoare. Toate aceste înregistrări le folosim ca materiale pentru evanghelizarea altora cât şi pentru zidirea credincioşilor care sunt în adunare şi care nu pot să fie împreună cu noi.

Buletinul duminical are scopul de a ne informa în fiecare duminică cu privire la activităţile şi evenimentele prezente şi viitoare din viaţa Bisericii.

Transmisiile prin internet dau posibilitatea celor care nu sunt împreună cu noi la închinare să se bucure de tot ceea ce facem în prezenţa lui Dumnezeu.

O bibliotecă generoasă este pusă la dispoziţia celor care vor să-şi îmbogăţească cunoştinţele despre Domnul şi Mântuitorul nostru.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail