Alături de proclamarea Cuvântului lui Dumnezeu, activitatea muzicală trebuie să aibă locul de cinste în fiecare program duhovnicesc. Psalmii Vechiului Testament şi nu numai vorbesc atât de mult despre năzuinţa fiecărui suflet de a cânta pentru slava Creatorului. Închinarea din Templu ne motivează spre ceea ce Îi place lui Dumnezeu şi anume cântarea de laudă.

Activitatea muzicală din cadrul Bisericii noastre are în vedere slujirea prin cântare la nivel individual, de grup şi la nivel de formaţii muzicale. La toate acestea se adaugă cea mai importantă implicare pe care o urmărim: cântul cu toată comunitatea de credincioşi.

Corul mixt, fanfara, corul de tineret, orchestra, grupul bărbătesc,dublu quartet, contribuie împreună la glorificarea lui Dumnezeu, zidirea credincioşilor şi câştigarea celor nemântuiţi pentru Hristos. Programele de slujire prin cântare asigurate de fiecare formaţie în parte dau prospeţime şi vigoare timpului petrecut în părtăşie unii cu alţii şi toţi împreună cu Domnul.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail