FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail
Daruri ce nu-si pierd valoarea
E mare har ca an dupa an sa putem sa sarbatorim Sarbatoarea. Mi-as dori ca in fiecare an sarbatoarea aceasta sa devina tot mai mult o sarbatoare pe care o inchinam Domnului, sa cautam sa-I fim placuti Domnului, sa-L cinstim  si sa facem voia Lui.
Obisnuim sa ne facem daruri, e frumos, e bine… gandindu-ma la toate darurile care le-am facut celor dragi, vreau sa va-ntreb: darul pe care l-ati facut an dupa an ce valoare va mai avea peste ani, creste valoarea sau scade, dar darurile oferite de Dumnezeu omenirii sunt daruri care nu-si pierd niciodata valoarea, au fost oferite omenirii acum mai bine de 2000 de ani si azi dupa 2000 de ani sunt la fel de pretioase ca atunci daca nu chiar mai valoroase ca atunci.
Unul din darurile oferite omenirii este Darul Revelatiei, cand Cuvantul s-a-ntrupat a adus cu Sine revelatia unui Tata iubitor. Daca n-ar fi venit Fiul la noi nu l-am fi inteles niciodata pe Tatal, nu L-am fi cunoscut, nu am fi inteles cum bate inima de Tata a lui Dumnezeu, dar El a venit in lume ca oricine Il vede pe El sa-L vada pe Tatal.
Alt dar este Darul Harului, noi toti am primit din plinatatea Lui har dupa har, harul si adevarul au venit prin Isus Hristos, un dar ce nu-si pierde valoarea si nu se devalorizeaza niciodata este darul harului, datorita acestui dar milioane de oameni credinciosi nu sunt pedepsiti pentru pacatele lor ci primesc mantuirea si viata vesnica.
Darul Regenerarii: a venit Cuvantul pe pamant sa regenereze toata omenirea.

Cati dintre noi suntem siguri ca am primit darurile lui Dumnezeu?

Pastor Moise VRAJITOR