FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail
“…oamenilor le este randuit sa moara o singura data, iar dupa aceea vine judecata…” Evrei 9: 27

Din fire, n-am vrea ca aceasta sa fie o realitate. I-a placut vreodata omului sa dea socoteala pentru ceea ce a facut ? Instinctul nostru carnal este acela de a face ce vrem, cum vrem si cand vrem, fara sa fim trasi la raspundere pentru ceva.
Totusi, o judecata dreapta si aspra va veni. Atunci, Dumnezeu si omul vor sta fata in fata. Nimeni nu va putea scapa, nimeni nu va fi nedreptatit, sentinta va fi finala si irevocabila, iar urmarile vor fi vesnice. Pamantul va tremura de groaza, cerul va asista la cel mai mare proces, omului i se va pune in fata propria-i viata si Hristos Domnul va rosti sentinta dupa sentinta. Vor fi miliarde si miliarde de oameni, vor fi rostite fapte pe care le-am acuns, pacate facute cu voie sau fara voie, ganduri tainuite, motivatii condamnabile, scopuri meschine, minciuni, fatarnicii, necredinta, neascultare, rautatea….toate, toate vor fi parte a Judecatii de apoi.
Dragi prieteni, ce vom face atunci ? Singura sansa pe care o avem este aceea de a trai placut inaintea lui Dumnezeu inca de aici de pe pamant !
Doua locuri eterne vor fi dupa judecata: Raiul si Iadul. In rai e Dumnezeu, sunt ingerii, oamenii curatiti de Domnul Isus prin sangele Sau. In iad este Diavolul si toti aceia care s-au impotrivit lui Dumnezeu.
Decizia pentru locul unde vom merge ne apartine. Ea trebuie luata repede ca vine judecata. NU AMANATI !!!
De nu ne vom putea vedea vreodata pe pamant, sa ne vedem cu totii in cer. Acolo sa fie ultimul loc al revederii noastre.